2.6.07

Opfrissing blog

De blog van Internationaal Verzet is wat opgefrist. De kleuren zijn aangepast om het aangenamer te maken om deze site te bezoeken. Ook hebben we onze teller eraf gegooid, steeds meer kwam er vervelende reclame op het scherm via de webteller van nedstat (of "motigo" zoals dat tegenwoordig noemt). Dat is nu weg, er is wel een nieuwe teller via statcounter (zonder reclame!).

Het aantal bezoekers aan deze blog neemt overigens toe. In december 2006 werd de oude (weinig dynamische) website van Internationaal Verzet omgevormd tot een blog. Voordien waren er amper updates en daalde het bezoekersaantal naar de bodem. Het opstarten van een blog zorgde voor een kentering. Reeds in december haalden we een veel hoger bezoekersaantal, sindsdien verdubbelde het aantal bezoekers nogmaals.

Wie wil meewerken aan deze blog, is zeker welkom. Onze bedoeling is om hier korte berichtjes te plaatsen die duidelijk maken wat het kapitalisme betekent, hoe verzet kan gevoerd worden tegen racisme, oorlog en uitbuiting, welk alternatief er mogelijk is,... Contacteer ons via redactie@lsp-mas.be!

Geen opmerkingen: